MUSIKK: Jonas Benyoub slipper EPen «Godhet for svakhet»

universal

Unge Jonas Benyoub fra Ellingsrud har en flow som få andre rapperen her til lands kan vise til, i vinnende kombinasjon med en fløyelsmyk sangstemme og en teft for fengende beats.

På debut-EPen «Godhet for svakhet» beviser han igjen at han er et navn man først som sist bør merke seg.

– Det å være snill i verden i dag kan fort bli sett på som en svakhet, folk tar rett og slett godhet for svakhet. Men jeg kommer til å fortsette å spre kjærlighet, og vise at godhet er det vi kommer lengst med, godhet er styrke. Godhet er ektefølt, og godhet er oppdragelsen vi har fått hjemme, sier Jonas selv om tittelen på EP’en.

To av låtene fra EPen, den sommervarme «GUANTANAMERA» og personlige «NAHNAH» har allerede blitt sluppet for hans stadig voksende publikum, men disse ledsages av tre splitter nye spor: «TREZEGUET» en hyllest til en undervurdert fotballspiller, som kanskje har gjort noen feil i sin karriere, men som sendte både Nesta og Maldini vekk i en EM-finale litt tilbake i tid, og fortjener enn plass blant de beste.

På tide å våkne fra denne siesta’en!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.