MUSIKK: Jaa9 – Folk

jaa9

Allerede på sitt første soloalbum i 2005 ba OnklP folk glede seg til makkerens kommende prosjekt. Før påske fikk vi første smakebit fra det kommende soloalbumet i form av singelen «Oppi her», som fikk en strålende mottagelse av publikum.

Nå er det endelig klart for neste single «Folk», som ytterligere styrker forventningene til den kommende solodebuten fra ringreven.

– Jeg har bodd både på bygda, i småby og i storby nå, så tanken var å bare rote i hop litt ulike perspektiver og få fram at vi i alle egentlig bare går rundt og ler av hverandre i totalbildet. Vet ikke helt hvor tydelig akkurat det ble, men det er nå i såfall bare å le litt av det og, sier Jaa9.

Den nye singelen til hiphop-veteran Jaa9 er et nydelig og humoristisk skråblikk av folka på bygda versus folka i byen.

– Jeg vakke kulest i gata i 04 og det er jeg ikke nå heller, men jeg vet det er en del folk som er spente på hva jeg skal finne på for sprell, og så lenge de er happy og jeg selv blir fornøyd med låtene, så er alt sammen suksess for min del!, avslutter Opplandsgutten ydmykt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.