MUSIKK: Hollywood ute med albumet «Close to You»

hes

Etter å ha sluppet en rekke bemerkelsesverdige singler, er det nye bandet til Mikhael Paskalev, Jonas Alaska og Billie Van nå endelig klart med sitt debutalbum.

Platen, som har fått tittelen «Close to You», er tettpakket av grandiose refrenger og tekster som inviterer lytterne inn i bandets filmatiske univers. Det er vokalsterk power pop, guilty pleasures og gjenklang av både 80-tallets synther og 90-tallets alternative popscene.

Trioen bak Hollywood har gjennom flere år bidratt på hverandres soloprosjekter. Etter å ha etablert sine respektive artistkarrierer, følte de at tiden var moden for et felles prosjekt. Her bidrar alle tre som låtskrivere og produsenter.  Det er lett å høre at den rutinerte trioen gjennom dette prosjektet har fått utløp for sine udiskuterbare låtskrivertalenter uten å definere rammene for musikken i særlig stor grad.

Resultatet er rett og slett skamløst bra pop, som vanskelig lar seg sette i bås. Nylig imponerte Hollywood stort med sin konsert på Øyafestivalen, etter å ha spilt på et knippe utvalgte sommerfestivaler rundt om i landet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.