MUSIKK: Eva Weel Skram ute med julelåta «Falle til ro»

hes

Eva Weel Skram har de siste årene hatt stor suksess med sine norskspråklige låter. Nå er hun klar med en sang om å ta seg tid til å finne roen med sine nærmeste i julen.

I den nye julesangen «Falle til ro», har Eva virkelig klart å destillere følelsen av ro, håp og varme, lekkert produsert med strykearrangementer så florlette at man formelig kan se snøflakene dale ned mot jorden en rolig vinternatt.

Man kan ikke annet enn å bli imponert over tempoet til Eva Weel Skram og ektemannen Thomas Stenersen de siste årene, der de har spilt over 300 konserter over hele landet til stor glede for et trofast publikum, som stadig øker i antall.

I fjor kom albumet «Finne heim», med hitsingler som «Om du vil», «Berre la meg vær» og «Tru» sammen med Odd Nordstoga. I tillegg har «Selmas sang» fra NRKs julekalender har blitt en moderne juleklassiker, og med «Falle til ro» serverer Skram igjen det norske folk julestemningen på et sølvfat.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.