Magne Vikøren ny kommunikasjonsdirektør i Moelven

moelven

Magne Vikøren er ansatt som kommunikasjonsdirektør i Moelven Industrier ASA og begynner i jobben senest 1. april.

Konsernsjef Morten Kristiansen sier at han med glede kan informere om at den tidligere markeds- og kommunikasjonssjefen i Skiskytterforbundet nå er ansatt som kommunikasjonsdirektør i Moelven.

– Magne Vikøren er 40 år, har studert markedsføring og økonomi ved BI, TV-journalistikk i Volda, og har tidligere jobbet i NRK, P4, Norsk Tipping AS og som kommunikasjons- og markedsdirektør i de Olympiske Ungdomsleker på Lillehammer, sier Kristiansen.

Vikøren kommer fra stillingen som administrerende direktør i Heidner Biocluster. Han er opprinnelig fra Årdalstangen, men bor i dag på Lillehammer med samboer og en datter.

– Han får et overordnet ansvar for ekstern- og intern kommunikasjon, merkevare, omdømme og profil. Han vil også sikre at vi videreutvikler og forvalter konsernets kommunikasjonsstrategi i aktivt samspill med våre virksomheter og får ansvaret for å lede en faglig sterk og profesjonell kommunikasjonsavdeling med konsernperspektiv som kan støtte våre ledere og selskaper, sier Kristiansen.

Vikøren vil ha arbeidssted Moelv og rapporterer til konsernsjef.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.