M Huncho kommer til Norge for første gang

fkpscorpio

Den maskerte og mystiske, britiske rapperen M Huncho kommer endelig til Norge, og det med albumet «Utopia» ferskt fra trykkeriet. 

M Huncho trekker inn musikalske påvirkninger fra ulike grener og har laget sin egen sjanger, en sjanger han selv kaller «trapwave». Det er ikke for ingenting at han anerkjennes som en av de mest talentfulle artistene fra den britiske rap-scenen, selv med relativt kort tid i gamet.

Ingen utenom hans nærmeste omgangskrets vet hvem M Huncho er. Masken er M Huncho og M Huncho er masken – dette for at publikum skal fokusere på musikkens og dets budskap istedenfor personen bak, forteller han selv. På låta «Rock Bottom» med Yxng Bane fra albumet «Utopia», tar han blant annet opp mental helse og hvordan han selv har kommet seg ut av depresjon.

Kvalitet-beats, budskap og melodiske hooks, der altså. Denne onsdagen bør tilbringes på Krøsset, med andre ord.

Konserten foregår onsdag 18. september på Krøsset i Oslo. Billetter er i salg fra onsdag 29. mai kl. 11.00 på fkpscorpio.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.