LESERINNLEGG: Det norske folk fortjener bedre enn dette Siv Jensen!

vidar kleppe

Det norske bompenge-systemet fortsetter med økt styrke og setter daglig nye norgesrekorder i bompenger – og pumpeprisen på bensin og diesel blir bare dyrere. Mai prisen på bensin er i dag godt over 17 kroner literen med finansminister Siv Jensen og FrP i regjering.

Og da holder de ikke å redusere bompenger med 200 millioner kroner når finansministeren samtidig krever at norske bilister i 2019 skal betale inn hele 13 milliarder bare i bompenger.

Les også:  Nye sjokktall: 14 personer mister livet i november-trafikken

De som har det trangest – får det enda trangere. Egenandelene på sykdom og medisin øker – kjøpekraften til pensjonister og uføretrygdede blir mindre – tennene er fremdeles ikke en del av kroppen – asyl-industrien lever godt og har herrens glade dager i Norge – og de som har mye får enda mer – mens de som har lite i Norge må betale enda mer.

Les også:  Fra nyttår blir det strengere regler for drosjenæringen

På disse viktige områdene for det norske folk etterlyser jeg rettferdigheten og solidariteten til stortingspartiene som dessverre gang på gang svikter våre egne – for heller å i vareta Norges viktige posisjon som verdens sosialkontor.

Dette går ikke lengre. Og derfor har Demokratene lenge sagt stopp – for vi vil alltid sette det norske folket først!

Vidar Kleppe
Tidligere stortingsrepresentant og politisk nestleder for Demokratene

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.