LESERINNLEGG: Det norske folk fortjener bedre enn dette Siv Jensen!

vidar kleppe

Det norske bompenge-systemet fortsetter med økt styrke og setter daglig nye norgesrekorder i bompenger – og pumpeprisen på bensin og diesel blir bare dyrere. Mai prisen på bensin er i dag godt over 17 kroner literen med finansminister Siv Jensen og FrP i regjering.

Og da holder de ikke å redusere bompenger med 200 millioner kroner når finansministeren samtidig krever at norske bilister i 2019 skal betale inn hele 13 milliarder bare i bompenger.

De som har det trangest – får det enda trangere. Egenandelene på sykdom og medisin øker – kjøpekraften til pensjonister og uføretrygdede blir mindre – tennene er fremdeles ikke en del av kroppen – asyl-industrien lever godt og har herrens glade dager i Norge – og de som har mye får enda mer – mens de som har lite i Norge må betale enda mer.

På disse viktige områdene for det norske folk etterlyser jeg rettferdigheten og solidariteten til stortingspartiene som dessverre gang på gang svikter våre egne – for heller å i vareta Norges viktige posisjon som verdens sosialkontor.

Dette går ikke lengre. Og derfor har Demokratene lenge sagt stopp – for vi vil alltid sette det norske folket først!

Vidar Kleppe
Tidligere stortingsrepresentant og politisk nestleder for Demokratene

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.