LESERINNLEGG: Derfor bør du stemme Rødt i Fauske

rødt fauske

Mitt navn er Shana Emilie Lehn og jeg stiller på andreplass på lista til Rødt på Fauske. Du lurer kanskje på hvem jeg er, hva jeg står for og hvorfor du skal stemme på Rødt i år;

Du skal stemme på Rødt fordi vi alltid står steilt på de sakene vi går til valg på, som for eksempel for å bevare nærskolene. 
Du skal stemme Rødt fordi vi alltid vil jobbe mot sentraliseringen. 
Du skal stemme Rødt fordi vi mener skattepengene våre ikke skal gå til berikelse av private velferdprofitører men heller til innbyggerne i byen vår. 

Mine kjærnesaker går på de som har fått dårligst utgangspunkt som barn. 
Jeg vil styrke det psykiske helsetilbudet for barn og unge. 
Jeg vil jobbe for at alle barn og unge har noe å gjøre på fritiden enten det er sport, gaming, kunst eller annen kultur. 
Jeg vil jobbe for at Fauske skal bli en attraktiv by å etablere seg i. Da må vi stille krav til at nye boliger bygges på en måte som har universell utforming, er miljøvennlige og til en pris som kan utklasse boligmarkedet i større byer som Bodø.

Jeg vil jobbe for at flere kan få innvilget bistand til å etablere seg som førstegangskjøpere ved å styrke husbanken.
Jeg vil jobbe for å styrke eldreomsorgen ved å innføre forebyggende tiltak som for eksempel fallforebygging og ved innføring av tverrfaglig samarbeid mellom ulike yrkesgrupper som sykepleier, fysioterapeut og ergoterapeut i hjemmetjenesten.

Jeg ønsker et mer solidarisk språk og et mer inkluderende samfunn der vi ser samfunnsproblemer som rusmisbruk og kriminalitet som et symptom på en feilslått politikk heller enn et resultat av feilslått oppdragelse. 
Jeg ønsker at barnevernstjenesten skal få styrket kompetanse om
Vold i nære relasjoner og hvilke tiltak som bør prioritetes. 
Jeg brenner mest for de som sliter mest.

Hvis du er enig i dette, stem Rødt og sleng gjerne inn en ekstra stemme til meg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.