LEGO og Nintendo presenterer en helt ny LEGO Super Mario-verden

handeland

I dag lanserte LEGO et helt produktsortiment de har utviklet til sin LEGO Super Mario opplevelse. Fans kan utvide LEGO Super Mario produktene som ble lansert i april, med en helt ny serie med ekstrabanesett, pakker med samlerfigurer og Power-Up-pakker.

LEGO Super Mario er resultatet av et unikt partnerskap med Nintendo, og produktserien revolusjonerer måten man kan leke med Super Mario i virkelighetens fysiske verden. Produktene som presenteres i dag, gir fans muligheten til å bygge Marios hus, lete etter skatter som Toad har gjemt, og beseire en Koopa Troopa i det bevoktede fortet. Og det er selvfølgelig ikke alt!

Partnerskapet ble offentliggjort tidligere i år, og det morsomme settet startbanen På eventyr med Mario samt to ekstrabanesett ble lansert i april. Startbanen er nøkkelen til hele lekeopplevelsen, siden det er det eneste settet som inneholder den interaktive LEGO Mario figuren, som samler mynter i spillnivåer spilleren bygger av LEGO klosser. Med LEGO Super Mario utvides den tradisjonelle lekeopplevelsen med LEGO klosser med ekstra interaktivitet og spennende gameplay. 

Les også:  Høysesong for bulking: Unngå skademeldings-feilene

Alle settene inneholder en serie med unike utfordringer og figurer som fans kan leke med alene eller i konkurranse med venner. I tillegg til ekstrabanesettene Pirajaplante Power Slide og Bosskamp på Bowsers slott som ble lansert i april, inkluderer sortimentet følgende ekstrabanesett: Bevoktet fort, Marios hus og Yoshi, Toads skattejakt, Ørken-Pokey, Whomp i lavatrøbbel og Boomer Bill-bombardement. 

I dag lanseres også ti fiendtlige samlerfigurer som kommer i overraskelsesposer, noe som øker spenningen. Hver pakke inneholder en byggbar figur og en action-tagg. Det kan dreie seg om Paragoomba, Fuzzy, Spiny, Buzzy Beetle, Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep, Blooper, Urchin eller Peepa!

Hver ekstrabane og samlerfigur er laget for å brukes sammen med startbanesettet På eventyr med Mario og dermed gi en enda morsommere lekeopplevelse. Startsettet inkluderer sju funksjonsklosser som får LEGO Mario figuren til å reagere på ulike måter. Figuren har LCD-skjermer i øynene, munnen og på magen, som viser figurens respons på bevegelses-, farge- og funksjonsklosser. I mai kunngjorde dessuten LEGO konsernet og Nintendo at de lanserer en serie med Power-Up-pakker – inkludert Katte-Mario og Byggmester Mario – som gir et utvidet gameplay med flere drakter til LEGO Mario, som hver inkluderer nye funksjoner og krefter. 

Les også:  Advarer gavmilde nordmenn: – Dropp vin i gave

– I dag har vi lansert 16 LEGO Super Mario sett. Jeg er spent på hvordan fansen vil bruke disse og de unike Power-Up-pakkene for å utvide lekeopplevelsen sin, sier Takashi Tezuka, Executive Officer og Game Producer i Nintendo.

– Preferanser og fantasi varierer fra spiller til spiller. Vårt håp er at spillere vil utvide startbanen med LEGO klosser de allerede har, samt de ulike LEGO Super Mario ekstrabanene for å skape mange forskjellige Mario verdener som de kan fortsette å leke med i det uendelige.

– Responsen på LEGO Super Mario har vært overveldende, forteller Jonathan Bennink, Digital Design Lead for LEGO Super Mario

– Super Mario er en utrolig populær figur, og fans har gledet seg veldig til lanseringen av hele produktsortimentet. Hele produktsortimentet vårt – fra startbanen og Power-Up-pakker til ekstrabanesett og figurpakker – er utviklet for vekke Super Mario, vennene hans – og fiendene hans – til live i den fysiske verdenen. Vi synes Nintendo og LEGO fans er utrolig kreative, og vi gleder oss stort til å se hvordan de vil bruke Super Mario i vår fysiske verden på fantasifulle måter.»

Les også:  Nordland KrF vil sikre barnetrygden

Fans kommer også til å elske LEGO Super Mario gratisappen som er utviklet av LEGO konsernet. Den er en støttefunksjon for den fysiske lekeopplevelsen og gjør den enda morsommere. Appen registrerer poeng og resultater og oppmuntrer til kontinuerlig ombygging. Den inneholder dessuten digitale byggeinstruksjoner med zoome- og rotasjonsverktøy for enklere bygging, tips om kreative måter å bygge og leke på samt et trygt forum, hvor spillere kan dele ideer med venner.

Det komplette LEGO Super Mario sortimentet vil bli lansert 1. august, 2020, men fans kan forhåndsbestille LEGO Super Mario startbanen på www.LEGO.com og fra utvalgte, ledende forhandlere over hele verden allerede nå (avhengig av tilgjengelighet).

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.