røde kors

Skulle underholde sønnen sin – Vant en million

Lørdag trengte en mann i 30-årene å finne på noe å gjøre med sin 4 år gamle sønn. Løsningen ble en tur på butikken for å pante. Det endte med million-gevinst. –... Les mer »
fengsel

Fengslene og Røde Kors gir innsatte økt digital kontakt

Røde Kors samarbeider nå med norske fengsler for å unngå at koronasmitte forverrer isolasjonen for innsatte. Nå skal de innsatte få utvidet ringetid og flere videomøter. – Vi er glade for at... Les mer »
vinter trafikk vei

Røde Kors måtte hente skadet person i Rana

Rana Røde Kors måtte bistå Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK) med å frakte person fra ei hytte ved Reingardslivatnet. Personen skal ha et mulig benbrudd, opplyser Nordland politidistrikt. Det er ikke rapportert om andre... Les mer »
apeland

Rekordstøtte til Røde Kors i Bodø og Pantelotteriet

Røde Kors i Nordland fikk inn 682 872 kroner fra Pantelotteriet i 2019. Det er en økning på 31 prosent siden i fjor. Bodø Røde Kors får mest, med hele 188 270 kroner,... Les mer »
natur snø

To kvinner savnet på hyttetur i Rana

Politiet rapporterer om to kvinner som var på tur til Sauvasshytta i Rana natt til søndag hadde gått seg bort og ikke funnet frem. Kvinnene var godt kledd og hadde godt med... Les mer »
politi

Bodøjente (14) funnet etter stortstilt leteaksjon

Fredag kveld startet politiet søk etter en savnet 14-år gammel jente i området Skivika i Bodø. Under søket ble det brukt mannskaper fra Røde Kors, Norske Redningshunder, Redningsselskapet, Norsk folkehjelp og helikopter... Les mer »
apple

LESERINNLEGG: Hvor langt inn på elevenes mobiltelefoner skal skolens ansvar strekke seg?

På høstens foreldremøter er pekeleken i gang: Er det lærerne eller foreldrene som har ansvaret for det som skjer på barnas mobiltelefoner? De voksne peker på hverandre, mens barna bruker pekefingeren på... Les mer »
røde kors

Kvinne vant én million på tomflasker!

Tirsdag kveld ble en kvinne i 40-årene millionær etter å ha satset pant for 37 kroner i Pantelotteriet. – Jeg ble helt skjelven da jeg skjønte det. Det føles fortsatt helt uvirkelig,... Les mer »
røde kors

Rekordstøtte fra Pantelotteriet til hjelpearbeidet

Aldri har panten bidratt så mye til Røde Kors’ arbeid for mennesker som trenger hjelp. Høyt salg av drikkevarer og høyere pant på bokser og flasker gjorde at Pantelotteriet til Røde Kors... Les mer »
elkjøp

Å være avkoblet i den digitale jungelen

Vi nordmenn ser gjerne på oss selv som flinkest i verden på ny teknologi. Mange av oss har kjøpekraft til å skaffe oss akkurat den teknologien vi vil. Men sannheten er at for... Les mer »