Kirkens Bymisjon deler ut hjemmestrikkede oransje skjerf over hele landet

kirkens bymisjon

Aldri før har flere engasjert seg i Kirkens Bymisjons strikkedugnad og enormt mange oransje skjerf er strikket. 16. oktober deles skjerfene ut i byer over hele landet, med en oppfordring om å bli bøssebærer for årets TV-aksjon “Mindre alene sammen” 21. oktober.

– Det har vært et overveldende engasjement rundt årets strikkedugnad! Nå oppfordrer vi alle til å bære skjerfet i tiden fremover. Når du tar på deg det oransje skjerfet blir du ikke bare fysisk varm, men du signaliserer også at du er for et varmere samfunn, sier generalsekretær i Kirkens Bymisjon, Adelheid Firing Hvambsal.

Med utdeling av de oransje skjerfene følger det i år en oppfordring om å bli bøssebærer for Kirkens Bymisjon under årets TV-aksjon, 21. oktober. Årets TV-aksjon har som mål å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Pengene som samles inn skal skape 700.000 møter mellom mennesker, og bidra til en rekke nye tilbud for mennesker som står utenfor.

– Vi skal gå for at alle skal ha noen å gå til. Vi skal gå for et varmere samfunn, som er selve kjernen i historien om det oransje skjerfet. Meld deg som bøssebærer på blimed.no eller ring 02025, og bli med oss å gå årets viktigste søndagstur, sier Firing Hvambsal.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.