Kenwood MultiPro Go: Ny kraftfull foodprosessor i mikroformat

handeland

Med foodprosessoren Kenwood MultiPro Go kan du nå tilberede dine favorittoppskrifter uten å gå på kompromiss med verken plass eller ytelse.

MultiPro Go er en helt ny og kompakt foodprosessor fra Kenwood, og kommer i en høyde på 30 cm og en vekt på under 2 kg inkludert alt av tilbehør. Foodprosessoren er designet for å møte etterspørselen etter å kunne tilberede sunn mat på en rask og effektiv måte. Den kompakte og kraftfulle foodprosessoren kan hakke store mengder grønnsaker, skjære, blende, rive og elte.

Lag alt fra hjemmelaget salsa, grønnsakspurré til snacks og pizzadeig for å nevne noe. Med det unike munnstykket 360° Express Serve, sørger den for at det du har tilberedt kan helles direkte over i en panne, på tallerken eller på et serveringsfat. På grunn av sin kompakte størrelse kan den enten stå fremme på kjøkkenbenken eller ligge i en skuff.

– MultiPro Go er utviklet spesielt for vårt moderne liv. Den har de viktigste funksjonene vi ønsker fra en foodprosessor, men er samtidig så kompakt og effektiv at kjøkkenet kan holdes rent og ryddig på samme tid. På grunn av sin kompakte størrelse og vekt, kan den enkelt flyttes rundt mellom skap, bord og skuff. Det er som å ha et par ekstra hender – uten å måtte gå på akkord med ytelsen, sier Margita Westeus, senior markedssjef hos Kenwood Sverige. 

Med den praktiske In-Drawer Storage kan MultiPro Go enkelt oppbevares i en vanlig kjøkkenskuff eller stå fremme på kjøkkenbordet (30 cm høy). Siden den kun veier 2 kg er det også enkelt å flytte rundt på den. Det gjør at uansett hva slags kjøkken man har, er den like egnet til den store familien som til kjæresteparet eller hjemme hos den unge studenten.

Med sin Stack ‘n Store funksjon kan selve skålen benyttes til å oppbevare knivblader og kutteskiver når de ikke er i bruk, slik at alt utstyret være i umiddelbar nærhet når du trenger dem. Det praktiske oppbevaringssystemet EasyStore sørger for å holde orden på ledningen. Lengden på ledningen kan også tilpasses slik at den ikke tar mer plass enn nødvending.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.