Kenn Johannessen-Løkkegaard går fra Vesterålens Naturprodukter til Nettrakett

nettrakett

Nettrakett er et digitalt byrå som bistår privat og offentlig sektor med digital markedsføring, rådgiving, webutvikling og videoproduksjon. Nettraketts siste tilskudd er Kenn Johannessen-Løkkegaard.

Kenn er det mange som kjenner som «Den danske fjelløper», men bor nå på sitt 7. år på Hov ved Sandnes i Vesterålen sammen med sin familie. Han er utdannet designteknolog og multimediedesigner. Kenn har 10 års erfaring innenfor digital synlighet, og jobbet inntil nylig innen dette fagfeltet hos Vesterålens Naturprodukter. I tillegg til at han har drevet selvstendig med digitale løsninger og undervist på Hadsel Videregående skole innenfor medier og kommunikasjon.

– Jeg brenner for digital markedsføring og liker meg godt i denne bransjen. Da Vesterålens Naturprodukter ble flyttet, startet jeg raskt å se etter muligheter innenfor samme bransje. Så dukket stillingen til Nettrakett opp og jeg tok umiddelbart kontakt med dem. 

I Nettrakett skal Kenn jobbe med søkemotoroptimalisering, analyse, nettsideproduksjon og digital markedsføring. – Det blir en variert og spennende hverdag med så bredt spekter av forskjellige kunder, konstaterer Kenn. 

– Det var god timing for oss at Kenn tok kontakt, og vi er veldig glade for å kunne styrke kompetansen i Nettrakett ytterligere, sier daglig leder Line Suhr Johansen.  

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.