Julen på Viafree: Disse gjestene skjuler seg bak lukene i Kalendær’n

kalendærn

Forrige lørdag spilte programleder Martin Marki i Humornieu inn Kalendær’n – en juleølsmakingsodyssé i 24 deler, der han tester ditto juleøl på relativ kort tid.

Det viser seg nå at programlederen ikke husker hvem som gjestet programmet hans. Så for ordens skyld, her er oversikten:

1. desember: Stian Blipp

2. desember: Thomas ‘Fingern’ Gullestad

3. desember: Kristin Jess Rodin

4. desember: Mikkel Niva

5. desember: Emilie Skolmen

6. desember: Jakob Schøyen

7. desember: Hasse Hope

8. desember: Christian Mikkelsen

9. desember: Fanny Vaager

10. desember: Ulrikke Falch

11. desember: Magnus Devold

12: desember: Erlend Mørch

13. desember: Einar Tørnquist

14. desember: Jaa9 & OnklP

15. desember: Stjernekokker

16. desember: Henrik Thodesen

17. desember: Håvard Lilleheie

18. desember: Sigrid Bonde Tusvik

19. desember: Erik Follestad

20. desember: Henrik Fladseth

21. desember: Erik Solbakken

22. desember: Jonis Josef

23. desember: De Hvite Guttene

24. desember: Vegar Tryggeseid

– Rundt 13. desember og St. Lucia begynner det å bli relativt mørkt, så det er litt spesielt å se seg selv bedugget på TV. Det gjør klippejobben interessant,sier Marki, som i skrivende stund sitter i etterarbeidet med programmet.

Humornieu har sju år på rad testet juleøl i julekalenderen «Kalendær’n» og fra 30. november får seerne hver dag servert en ny episode på Viafree. Martin Marki i Humornieu inviterer gjester, åpner gaver, har besøk av artister og skal ikke minst teste juleøl. Hver dag er en fest, og hver dag tester han en ny øl. Haken er at alle episodene spilles inn i løpet av én kveld, og det betyr at juleøltesten av 24 øl foregår i løpet av langt under 24 timer. Med andre ord kan julekalenderens 24 Humornieu-episoder bli riktig så uforutsigbare når man nærmer seg juleaften.

Nedtellingen til julaften og Markis blackout starter 1. desember på Viafree, men allerede dagen før, 30. november, kan du få en liten forsmak på hva du har i vente.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.