Her er nye Opel Vivaro

opel

Det raskt voksende markedet for mellomstore varebiler får enda en sterk konkurrent når tredje generasjon Opel Vivaro lanseres senere i år.

Med tre lengder og lastet med ny teknologi, er Vivaro klar til å løse enda flere utfordringer enn noen gang tidligere.

Nye Opel Vivaro kommer i tre lengder: 460, 495 og 530 centimeter. Nye Vivaro har en maksimal lastekapasitet på 6,6 kubikkmeter og nyttelasten har økt til 1400 kilo, 200 mer enn forgjengeren. Økt har også tilhengervekten, Vivaro kan nå trekke 2500 kilo, noe som er en økning på 500 kilo sammenlignet med utgående modell.

Les også:  Innspillsmøte om CO2-avgiften for fiskeflåten

Når Opel Vivaro lanseres er den utstyrt med moderne dieselmotorer i kombinasjon med manuell eller åttetrinns automatkasse. Opel fortsetter sin elektrifisering, og allerede fra neste år kommer også en helelektrisk versjon av nye Vivaro på markedet.

Det avanserte IntelliGrip-systemet, sørger for meget god stabilitet og fremkommelighet, også på svært glatte veier. Opel vil også lansere firehjulsdrift på nye Vivaro fra start, et tilbud som mange kunder har etterspurt.

Les også:  Sjømatnæringen får bedre tid til å tilpasse seg etter brexit

Den nye varebilen kan leveres med automatiske skyvedører, som åpnes bare ved en fotbevegelse – slik vi kjenner fra baklukebetjeningen på Opels personbiler. Takket være FlexCargo-lasteluken under passasjersetet, kan kunder transporterte objekter på opptil 402 centimeter i den lengste versjonen av Vivaro. 

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.