Engelsk gigantduell i UEFA Super Cup på Viasat 4 og Viaplay

viasat viaplay

Vinnerne av Champions League, Liverpool, møter vinnerne av Europa League, Chelsea, i UEFA Super Cup. Slik får du med deg storkampen onsdag 14. august.

Tradisjonen tro skal vinnerne av de to store europacupene i fotball møtes til en superfinale, og i år blir det et helengelsk oppgjør når Liverpool og Chelsea barker sammen på Vodafone Park i Istanbul.

– Dette blir en fantastisk finale med meget høy sportslig kvalitet. Vi gleder oss stort til å sende dette oppgjøret, mellom to av de største klubbene i Europa, sier sportssjef i NENT Group, Anne Tufte.

På Viasat 4 og Viaplay starter studiosendingen onsdag 14. august klokken 20.00, og kampstart er klokken 21.00. Etter kampen blir det studiosending med premieutdeling, høydepunkter og analyser.

Daniel Høglund vil lede sendingen. Med seg i studio har han ekspertene Morten Langli og Rune Bratseth. Jan Åge Fjørtoft vil rapportere fra Istanbul, og på plass på Vodafone Park vil også Roar Stokke og Lars Tjærnås være, som kommentatorer.

Liverpool har tidligere deltatt i fem finaler i UEFA Super Cup, med seiere i 1977, 2001 og 2005. For Chelsea sin del har det blitt tre finaler, med seier i den første. Det var i 1998.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.