Endelig flybuss til Ayia Napa og Protaras i Kypros

kypros ferie sommer

En etterlengtet flybussforbindelse har endelig kommet på plass til de populære feriestedene Ayia Napa og Protaras på Kypros. Bedriften Kapnos Airport Shuttle introduserte den nye linjen i midten av juni og mange har allerede oppdaget denne muligheten som ett bra og billigere alternativ til taxi.

Etterspørselen har økt de seneste årene i takt med at antallet rutefly har økt til den solsikre øyen i Middelhavet. For eksempel har Norwegian lansert flere avganger til Kypros fra samtlige nordiske land, og regnes nå som ett av de større flyselskapene med trafikk på Larnacas flyplass.

Bussreisen fra Larnacas flyplass tar 40 minutter til Ayia Napa og 60 minutter til Protaras. To stopp gjøres i henholdsvis Ayia Napa og Protaras, og en enkel reise koster 8 euro for voksne og 5 for barn.

Innledningsvis oppfordrer man reisende til å bestille billetter online for å sikre plasser på valgt avgang, men muligheten for å kjøpe billett på flyplassen finnes også.Kapnos har også kjøpt inn flere nye busser tilpasset for bevegelseshemmede med rullestol.

I dette tilfellet må man forhåndsbestille plasser da ikke alle busser har denne muligheten. Besøk www.kapnosairportshuttle.com for mer informasjon.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.