Dette er semifinalistene til «Norske talenter» på fredag

tv2

Fredag 15. november er det klart for den tredje semifinalen i den tiende sesongen av «Norske talenter». Ni deltagere kjemper om en plass i finalen.

Dette er den tiende sesongen av «Norske talenter» og dommerpanelet består av Mia Gundersen, Mona Berntsen, Bjarne Brøndbo og Janne Formoe. Programleder er Solveig Kloppen.

Sendingen starter kl. 20.00, og sendes direkte på TV 2. Kl. 21.00 er det nyheter, vær og sport på TV 2. Siste del av «Norske talenter» starter 21.40.

Semifinalistene den 15. november er:

Rune Olsen (48 år) aka «Mr. Olzen One Man Blues Band» fra Sandnessjøen/Fredrikstad: One man band

Peder Angel (15 år) fra Røros: Sang

Sondre Tarud (23 år) aka «Salty» fra Oslo: Dragartist

Ali Eibo (19 år) fra Elverum: Popping

Robin med venner  (Robin Morken 14 år) fra Oppdal: Folkemusikk

Jonatan og Marius (16 år) fra Bergen: Fotballtriksing

Kristine Jacobsen (46 år) fra Nesodden: Sang

FBUT (Fredrikstad barne- og ungdomsteater) fra Fredrikstad (8-19 år): Musikal/teater

Tobias Eikrem-Råmkes (10 år) fra Vevang: Piano

Deltakeren med flest publikumsstemmer går videre til finalen. Nytt denne sesongen er at dommerne har muligheten til å trykke på gullknappen én gang hver i løpet av de seks semifinalene. Dommerne får dermed sende totalt fire deltakere direkte til finalen den 13. desember. I finalen vil ti deltakere kjempe om seieren.

I den første semifinalen fikk Rebecca Nøstrud Isaksen gullknapp av Mia Gundersen, mens Quick Style Youth fikk flest publikumsstemmer. I den andre semifinalen fikk dansegruppen MK gullknapp av Janne Formoe, mens Adam Gryting fikk flest publikumsstemmer.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.