ANNONSE: Dekor som pynter opp hjemmebaren

Når man har skaffet seg alt det nødvendige utstyret til hjemmebaren, og ønsker å pynte den litt ekstra opp kan man bruke utstyr som både er praktisk anvendelig og pene dekorelementer. Det finnes nemlig mye barutstyr på https://barlife.no som fungerer som flott dekor samtidig som det har en praktisk betydning for hjemmebaren.

Bardisken

Noe som virkelig kommer til å bli en slager på hjemmefester er et eget øltårn som fylles opp med øl, og som alltid står klar på bardisken til å servere gjestene. Et slikt dekorelement vil bli en av kveldens store snakkiser. Noe annet som også har en stor praktisk betydning på en bardisk er stangmatter som sørger for å plukke opp sølet og hindre at det blir mye søl på disken. Disse kan fås i mange farger og størrelser, og kan være med på å dekorere disken i tillegg til å være veldig hendig å ha. For å sette prikken over i-en kan man også plassere en drikkedispenser i glass på disken, fylt med isbiter, vann og biter av sitron og lime, slik at gjestene kan forsyne seg med en leskedrikk inni mellom drinkene.

Interiør

For å dekorere hjemmebaren er det svært sjarmerende med en krittavle der menyen er skrevet opp, slik at gjestene vet hvilke drinker de kan bestille. Disse kan fås både som skilt til å henge over baren, og som bukk som kan plasseres på gulvet i nærheten. I tillegg kan man pynte opp med vinholdere av forskjellige slag som kan brukes både til vinflasker, og til spritflaskene. På Barlife kan man også kjøpe LED flaskelys som vil lyse opp flaskene og få hjemmebaren til å se skikkelig profesjonell ut når mørket siger på. I tillegg til møbler, er det lite av interiør som er mer sjarmerende enn levende lys. Dessverre er det ikke alltid like lurt å kombinere alkohol med åpne flammer, og derfor er det helt ideelt å pynte opp lokalene med LED stearinlys med svingflamme som ser ut som ekte stearinlys. Disse er batteridrevne og setter en skikkelig stemning.

Glass

Når man skal få servert spennende drinker er det like viktig at glassene drinken serveres i er like spennende. Det er ikke det samme å få en dry martini servert i et melkeglass, som å få den servert i et martiniglass. Samtidig er ikke en hjemmebar stedet der man har plass til alle typer glass, men man burde som et minimum skaffe seg martiniglass, longdrinkglass, rødvinsglass, shotteglass, ølglass og cognacglass. Ønsker man å utvide samlingen litt kan man supplere med hvitvinsglass, margaritaglass og whiskyglass. Hvis du i tillegg skaffer deg glassoppheng slik at glassene kan oppbevares hengende fra overskap eller fra taket, setter det standarden for hele festen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Ranaposten Ranaposten