Avsløring: Siv Jensens «luksushytte» egentlig en nedslitt brakke!

luksushytte

Norske medier som Dagens Nærlingsliv, VG, TV2, Dagbladet, Aftenposten og andre har i lang tid omtalt «skandalen» der finansminister Siv Jensen (FrP) skal hå fått leie en «luksushytte» til ekstra gode betingelser og dermed langt på vei antydet korrupsjon. Bodøposten.no kan i dag avsløre at «luksushytten» egentlig er en nedslitt brakke.

– Jeg ser at DN kjører på med sin variant av min utleie av brakka till Siv Jensen. Dette er luksushytten Siv Jensen overtok. Bildet og all informasjon har pressen hatt i lang tid, men nekter å publisere den, sier Kristin G. Andresen i dag på Facebook.

Les også:  Skjult reklame: Advarsel til TV 2 i Eliteserien

Og når man ser på bildet som er publisert på Facebook av hytten er dette omtrent så langt fra en luksushytte det er mulig å komme. Dette er rett og slett en nedslitt brakke. Sikkert praktisk, men neppe luksus med andre ord.

– I brakka innstallerte vi wc, et dusjkabinett, en håndvask og la linoleum på gulvet. Siv Jensen med familie stod for vegger og tak. En vedovn, som ikke var i forskriftsmessig stand, byttet vi ut mot en vi hadde stående på lageret, sier Kristin G. Andresen.

Les også:  VIDEO: Glimt til cupfinalen etter vill kamp mot Vålerenga

Ikke akkurat hverken luksus eller korrupsjon med andre ord.

Får vi se en beklagelse fra VG, TV2, Dagbladet, Aftenposten, DN og alle de andre?

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.