Hvorfor velger nordmenn slankeoperasjon i utlandet?

overvekt

Det er en fantastisk følelse å kunne gjøre hva du vil, men noen ganger hindrer ekstra vekt deg fra drømmene dine. Hvis tradisjonelle slankemetoder ikke gir deg det ønskede resultatet, kan slankeoperasjon være et alternativ.

I dag kan du få operasjon, ikke bare i hjemlandet, men også i utlandet – uansett hvor du finner den beste balansen mellom pris og kvalitet. Les videre og finn ut hva nordmenn sier om opplevelsen av slankeoperasjon i utlandet.

Les også:  Vekst i godstrafikken i 2022

Fordeler med slankeoperasjon i utlandet
Hovedårsaken til at nordmenn velger å gjennomgå bariatrisk kirurgi i utlandet, er mindre utgifter. Private medisinske institusjoner i Øst-Europa og Baltikum tilbyr kirurgi av topp kvalitet for omtrent halvparten av den norske prisen for gastriksbypass-operasjon.

Overvekts Operasjoner Riga er en topp klinikk dedikert til slankeoperasjon. Klinikkens medisinske team utfører fire typer bariatrisk kirurgi og tilbyr alle nødvendige ekstrautstyr for et behagelig opphold og trygg operasjon:

  • Avansert medisinsk utstyr
  • 24-timers omsorg
  • 5 års oppfølging
  • Kirurgens ansvarsforsikring
  • Engelsktalende personell
Les også:  Nå har vi over 6000 hurtigladere i Norge

Dessuten er det direktefly fra forskjellige norske byer til Riga, og klinikken organiserer transport fra flyplassen.

Grete Nystad, en av Overvekts Operasjons-pasienter, beskriver at hennes erfaring på klinikken som «komfortabel og betryggende». Siden operasjonen har Grete mistet 55 kg og er generelt fornøyd med både operasjonen og klinikken. En annen pasient fra Norge, Camilla, har mistet mer enn 30 kg og snakker om operasjonen som om livsendrende reise.

Les også:  LESERINNLEGG: Er det kun FrP som tar moderne kjernekraft på alvor?

Pasientenes vurderinger er det beste beviset på at slankeoperasjon i utlandet kan være det første trinnet til et mer aktivt og begivenhetsrikt liv. Ta gjerne kontakt med Overvekts Operasjoner Riga og få mer informasjon fra klinikkens pasientkoordinator.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.