«Åsted Norge» med spesialsending om forsvinningssaken i Lørenskog

tv2

Førstkommende mandag kl. 21.40 kommer «Åsted Norge» med en spesialsending om forsvinningssaken der politiet mener at 68 år gamle Anne-Elisabeth Hagen er bortført fra sitt hjem.

Politiet mener Hagen er bortført fra boligen hun deler med milliardærektemannen Tom Hagen på Fjellhamar i Lørenskog kommune.

De siste ti ukene har de jobbet i det skjulte for å finne svaret på hva som har skjedd med 68-åringen. Først onsdag denne uken gikk politiet ut med saken, fordi de trenger hjelp fra publikum.

Programredaktør i TV 2, Jarle Nakken, håper at en «Åsted Norge»-sending kan bidra med tips av betydning for politiets videre arbeid. 

– Dette er en ekstraordinær sak som vi aldri har sett maken til i Norge, og vi opplever at det er et stort informasjonsbehov hos publikum. Derfor er det naturlig for oss å koble på Åsted Norge-redaksjonen og gi seerne en spesialsending, sier Nakken. 

«Åsted Norge – kidnappingen» sendes mandag kl. 21.40 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.