Anna of the North ute med låta «Try My Best»

hes

Anna of the North har sluppet den stemningsfulle nye låten «Try My Best». Låten, som som er co-skrevet av Anna, Marcus White og Madelene Eliasson, er den andre av tre helt nye sanger som kommer fra Anna’s nylig kunngjorte «Crazy Life Deluxe» album.

–  «Try My Best» er en viktig sang for meg, forklarer Anna. – Den har alltid vært en favoritt fra denne skriveperioden. Det handler om nummenheten vi alle føler på noen ganger i dette livet, sier Anna.

I forrige måned annonserte Anna slippet av den utvidede deluxe-utgaven av sitt anerkjente tredje studioalbum Crazy Life, som slippes 28. april via Elektra Records. Den drømmende singelen «Swirl» fra Deluxe-utgaven er allerede listet på både NRK P3 og NRK P1 her hjemme, og ble nylig hyllet av Rolling Stone, som en «sang du må høre».

På «Swirl», som er co-skrevet av Anna, Victor Rådström (NEIKED) og Marcus White, Anna synger om å falle tilbake til gamle mønstre og bli komfortabel med misnøye. Med stop motion-animasjon av Anna selv, kan den offisielle musikkvideoen for «Swirl» kan du se her!

Det Spellemannominerte albumet Crazy Life, som ble sluppet i november er Anna’s egen kronikk over livet i all sin galskap, herlighet og lykke. Albumet inkluderer fan-favorittspor som «I Do You», «Nobody», «Bird Sing», «Living Life Right» og «Dandelion», alle sammen med offisielle musikkvideoer og visualiseringer som nå strømmes på Anna’s offisielle YouTube-kanal.

Crazy Life har fått ros fra Billboard, Rolling Stone, PAPER, Uproxx og mer, og transcenderer den norske artistens evne til å finne trøst i sårbarhet ved å invitere lyttere inn i hennes verden.

Både tekstmessig og visuelt har disse låtene, sammen med singlecoverne og musikkvideoene latt publikum sniktitte rett inni stua til Anna, i et hjem med frodige planter og en rufsete hund, med hverdagslige detaljer som en uoppredd seg og rester av frokostblanding på benken. Albumets slående visuelle profil, er laget i samarbeid med den Australske designeren Montana Kitching.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.