Alan Walker avslører gjesteartistene før konserten i Oslo Spektrum

alan walker

Det er duket for en stjernespekket kveld når Alan Walker inntar Oslo Spektrum lørdag 9. november. Nå er det klart at Julie Bergan, Au/Ra, Juliander, CORSAK, Tomine Harket, Omar Noir og Torine er bekreftet som gjesteartister.

I tillegg letter Walker på sløret om den vanvittige produksjonen som jobbes med til konserten.

Da konserten ble offentliggjort tidligere i år, uttalte Walker at publikum kan vente seg et spektakulært show i Oslo Spektrum og at han gleder seg til å ta med fansen inn i sitt unike univers. Som en del av dette har han med seg et solid knippe samarbeidsartister som alle har bidratt på hans største hits. I tillegg gjør han opplevelsen komplett med et lydanlegg Oslo Spektrum aldri har sett maken til. 

«Jeg kjenner at jeg både er nervøs og veldig spent på den kommende Aviation-turneen – og ikke minst, Oslo Spektrum! Etter flere måneder med planlegging har vi kommet frem til en veldig konseptuell konsert, med spill som en rød tråd. Jeg elsker å bruke fritiden min på å game, så med dette som utgangspunkt blir konsertopplevelsen visualisert som et spill via tre ulike leveler, med hvert sitt visuelle univers», forteller Walker. 

«Aviation Tour» består av konserter i India, Kina og Norge. Til tross for at han skal spille for titusentalls mennesker i Asia, innrømmer verdensstjernen at konserten han ser mest frem til er den på hjemmebane: 

«Oslo Spektrum kommer til å være en helt spesiell konsert i turneen, og er den vi legger mest ressurser i. Sammen med gjesteartistene (og et helt spesielt element jeg ikke kan røpe enda) kommer dette til å bli sykt fett. Jeg skal også spille med fullt band, noe som er litt nytt for meg, så publikum vil få høre låtene i en helt ny prakt. Spektrum-konserten er også utstyrt med surroundlyd. Dette har aldri vært gjort i Spektrum tidligere, så det vil gi en helt unik lydopplevelse. Jeg gleder meg til å se så mange som mulig i Spektrum 9. november!», avslutter en spent og entusiastisk Walker. 

Disse gjestene blir med Alan Walker i Oslo Spektrum:

Julie Bergan:
Med sin kraftfulle vokal og en altoppslukende fremføringsevne har Julie Bergan blitt en av landets mest ettertraktede og populære artister. Hun har servert oss flere store hits de siste årene, ikke minst «Ignite» med Alan Walker.

Tomine Harket:
Sammen med Au/Ra medvirker Tomine Harket på hitlåten «Darkside», som kom i 2018. Låta ble lynraskt nummer 1 på Spotify i Norge, samtidig som den nådde topp 10-plasseringer flere steder i verden. 

CORSAK:
Kinesiske CORSAK er en Asias mest fremadstormede elektronikaartister. Han har over 1 milliard streams på debutsingelen sin og ble nylig nominert til Forbes 30 under 30 i Kina. CORSAK bidro på tittellåta «Different World» på Walkers debutalbum.

Juliander:
Den svenske gullstrupen har turnert verden rundt sammen med Walker og fremført hiten «All Falls Down». Låten, som han synger på sammen med Noah Cyrus, har i skrivende stund over 348 millioner streams på Spotify.

Torine:
Torine er stemmen bak Walkers siste låt, «Play», som ble sluppet 30. september sammen med Tungevaag og K-391. Artisten fra Arendal ble nylig signert til verdens største plateselskap, Universal Music, og nå er hun klar for å innta en av landets største scener med sammen med Walker.

Au/Ra:
Au/Ra synger på Walkers aller ferskeste låt «Ghost», samt hitlåten «Darkside» sammen med Tomine Harket. Sistnevnte nærmer seg hele 232 millioner streams på Spotify.

Omar Noir:
Sammen med ISÁK og Steve Aoki har Omar Noir medvirket på Walkers låt «Lonely». Nå er bergenseren klar for å stå på scenen i Oslo spektrum. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.