VIDEO: Spesiallaget Ford hjelper Team Sky under Tour de France

ford

En spesiallagd utgave av Ford Transit Custom skal hjelpe syklistene fra Team Sky – som deltar på premieseremonien etter enkeltetappene – i Tour de France.

– Hvert eneste sekund teller i sykling. Selv de aller minste fortrinn kan bety forskjellen mellom seier og tap.Med Tourneo Custom «podiumbil» kan syklistene som ender på podiet komme seg raskere etter rittet og få en mer komfortabel reise tilbake til hotellet. Dette setter dem bedre i stand til å ta vare på vinnerformen og å gi full gass dagen etter, sier sportsdirektør i Team Sky, Servais Knaven.

Den store bilen er utstyrt med et lite kjøkken, behagelige stoler og kjøleskap.

Mister verdifull hviletid på premiesermonien
Proffsyklistene som har deltatt i premieseremonien etter endt etappe må vente lengre enn konkurrentene på den viktige hvileperioden før neste ritt.

Mens syklistene med dårligere plasseringer sitter i en luksuriøst utstyrt teambuss med dusjer, TV og gode stoler på vei tilbake til hotellet, må vinnerne utsette tilbaketuren i mange timer. Ofte skjer returen i en av de ordinære følgebilene.

Team Sky er kjent for å tilrettelegge slik at syklistene får hentet seg inn maksimalt inn mellom rittene.

Luksuriøse omgivelser
En nøkkelutfordring for Team Skys syklister er å få nok plass til bena når de blir fraktet i teamets egne servicebiler.

Tourneo Custom er svært romslig og syklistene kan virkelig strekke ut slitne ben. I det luksuriøse miljøet får de også både varm og kald mat og drikke som gjør at restitueringen går raskere.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.