VIDEO: Joddski med Mats Dawg – Dumsnill

joddski dumsnill

Låta «Dumsnill» er andre singel ut fra Tungtvann-veteranen Joddskis nye prosjekt «Glasshuset». En personlig låt om å ofte være litt for grei.

Tidligere i år slapp Joddski låta «Gata» basert på en sample av med-legende og bysbarn, Halvdan Sivertsen. Også «Dumsnill» baserer seg på en gammel Bodø-låt, denne gang fra Terje Nilsen.

– «Dumsnill» handler om å gi for mye av seg selv, og hva som skjer når folk utnytter det faktum at man prøver å hjelpe til så mye man kan. Av og til så hjelper det ikke hvor gode intensjonene er, godt kan faktisk gjøre vondt verre, er Joddskis kommentar til tematikken.

Med seg på den nye singelen har han den NMG/G-Huset-affilierte, Bergensbosatte Bodøværingen Mats Dawg, som legger til:

– Dumsnillheten er sterk i noen folk. Det er ikke noe å være flau over, men hvis du har mye av det må du være aktiv med å ta hensyn til deg selv og din egen kapasitet. Kjenn på magefølelsen, den er superekte. Du kan ikke hjelpe noen hvis du ikke hjelper deg selv” er Daogen sitt råd.

«Dumsnill» er ikke det første samarbeidet mellom Bodø-rapperne. Siden de samarbeidet på A-Lagets «Rett vest» i 2008 har de dukket opp på samme scene og låt titt og ofte.

– Det var naturlig å få med Mats Dawg, som er den eneste Bodø-rapperen med nasjonal suksess. Han er dessuten en av de mest unike stemmene i norsk rap. Selv om han ikke akkurat strør om seg med låter, er det alltid verdt å vente på kvalitet, sier Joddski.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.