Utdeling av XL-BYGG Skiskytterfond

Norges Skiskytterforbund

XL-BYGG Skiskytterfondet 2018 ble i helgen delt ut til Tromsø SSL, Bossmo & Ytteren IL, Innstranda IL og Alta SSL. 

Lørdag 21. september gikk utdelingen av XL-BYGG skiskytterfondet Fondet av stabelen i forbindelse med NM Rulleskiskyting på Stenskjer. XL-BYGG skiskytterfond er et samarbeid mellom XL-BYGG og Norges Skiskytterforbund (NSSF) , der fire heldige klubber mottar 3 profesjonelle skiskyttergeværer til sin klubb.

Fondets intensjon er å sørge for at klubbenes skiskyttertalenter kommer seg videre gjennom å sørge for at de har tilgang på profesjonelle geværer i en viktig utviklingsfase. Geværene er klubbens eiendom og lånes ut til aktuelle utøvere i klubben for en definert periode.

Små og store hadde samlet seg i kulturhuset på Stenskjer i forbindelse med premieutdelingen på NM Rulleskiskyting. Prisene ble delt ut av President i Norges Skiskytterforbund Arne Horten, Regionsjef Nord XL-BYGG Arve Oldertrøen og Johannes Thingnes Bø. 

De fire vinnerklubbene viste stor takknemlighet til alle de involverte, og presiserer at dette er en viktig gave som gir muligheter for både deres egne utøvere, og for videre rekruttering til klubbene.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.