UB40 feirer 40 år og kommer til Norge!

live nation

UB40 feirer 40-årsjubileum – og varmer fansen med norgesbesøk og Rockefeller-konsert, samt nytt album. Billetter er i salg fredag 3. mai kl. 09.00.

Reggae-/popbandet fra Birmingham albumdebuterte med «Signing Off» i 1980. Det nye albumet vil følge opp en svært suksessrik karriere og en omfattende diskografi, med mer enn 100 millioner solgte plater på verdensbasis.

Bandet har hatt mer enn 50 singler på de britiske hitlistene, og tilbrakte på 80-tallet hele 214 uker på singellisten i Storbritannina – flere enn noen andre artister det tiåret.

UB40 har oppnådd stor suksess også internasjonalt – og ikke minst her hjemme i Norge. Kjempehits som «Red Red Wine» og «Can’t Help Falling in Love», toppet både Billboard-listen og i hjemlandet. Andre låter som har dominert både lister og radiostasjoner er «I Got You Babe» med Chrissie Hynde og «Rat In Mi Kitchen» – her er det bare å glede seg til en hitparade av dimensjoner!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.