Kjøpesenterbulk? Nordvik i Sortland kan spare deg for tusenlapper

nordvik

Vi har møtt Sten Johansen (44) som er bilskadereparatør i Nordvik på Sortland. Han har spesialisert seg innenfor Smart Repair og fiks av småskader som kan rettes opp enkelt uten å lakkere bilen.

Han merker at folk kvier seg når det kommer til bulk og skader på bilen. Alle tenker gjerne at en bulk betyr at det blir kostbart å reparere, og mange utsetter gjerne dette til bilen skal selges eller leveres tilbake til forhandler.

Les også:  Felles kamp mot selvmord i Nordland

– Har du fått en liten skramme eller kjøpesenterbulk kan vi fikse dette rimelig for deg ved bruk av Smart Repair, sier Sten. 

Hensikten med Smart Repair er å senke terskelen for å få fikset kosmetiske småskader på bilen og ikke minst enkelt få fikset steinsprut i frontruten. 

Typiske skader kan være kjøpesenterbulk, lakkskader, steinsprut, små rifter og små bulker på karosseri, støtfanger eller felger. Med Smart Repair kan du få fikset skaden langt rimeligere enn ved ordinær bilskadereparasjon. 

Les også:  Nordland fylkeskommune positiv til havvind

– Kom innom oss, så sjekker vi om din skade kan fikses med Smart Repair i stedet for bilskadereparasjon, sier Sten.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.