Tror annerledespåsken blir minst like gul

ringnes

Besøksrestriksjoner, skjenkeforbud og stengte butikker stopper ikke nordmenn fra å feire påske. – Interessen for Solo og Soloeffekter er rekordhøy, melder Ringnes.

At Solo og påske går hånd i hånd er det liten tvil om.

– I påskeuken og de tre ukene før påske selger vi normalt 25 prosent av årsvolumet til Solo, forteller merkevaresjef for Solo i Ringnes, Elisabet Sæterdal.

Det tilsvarer vanvittige seks millioner liter med den gule folkebrusen.

Les også:  VIDEO: Representerte Norge i Legorobot-konkurranse i Marokko

Forventer rekordsalg
Hun utelukker ikke at den litt spesielle situasjonen vi befinner oss i denne påsken kan ha en positiv effekt for salget av de klassiske påskeproduktene.

– I en påske med forbud, restriksjoner og begrensninger vil nok mange sørge for litt ekstra påskestemning. Og da er det appelsiner, Kvikk Lunsj, marsipan og påskeegg som gjelder. Og selvfølgelig Solo, legger hun til med et smil.

Les også:  If: Lurt å følge med på flomvarsler nå

Populære Soloeffekter
De siste årene har interessen for Soloeffekter skutt i været ved påsketider.

– Det renner inn henvendelser, og vi kunne sikkert produsert opp ti ganger så mange. Det er også veldig mange som strikker sine egne gensere. Tar man et søk på Tise eller Finn finner man ofte Sologensere til salgs. Det er klart det er morsomt å jobbe med et brusmerke som så mange trykker til sitt bryst. Bokstavelig talt, avslutter Sæterdal.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.