DeLonghi lanserer vegghengt håndstøvsuger

handeland

DeLonghi lanserer nå en håndstøvsuger, en ledningsfri støvsuger som kan brukes i alle rom i hele huset, uansett gulvflate. Med sine fleksible børster når den frem i kriker og kroker, og kan også støvsuge vinduskarmer uten problemer.

Støvsugeren kan brukes som en alminnelig støvsuger, eller du kan ta i bruk håndstøvsugeren separat, perfekt når du skal støvsuge bil eller fjerne hunde- og kattehår fra sofaen.

Les også:  Sjømatnæringen får bedre tid til å tilpasse seg etter brexit

Støvsugeren er poseløs, hvilket betyr at det oppsamlede støvet samles i en egen beholder som du må tømme, til gjengjeld slipper du å investere i støvsugerposer.

– Nå blir det enda morsommere å gjøre rent hjemme. Å slippe støvsugerledning og samtidig ha støvsugeren hengende på et praktisk sted i huset gjør alt mye enklere. Man sparer tid og kan bare ta med seg støvsugeren i forbifarta og raskt støvsuge der det trengs, sier Ulrika Eklund, merkevaresjef for DeLonghi Scandinavia AB.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.