bedrift lønn avtale

Over 1 million kroner i koronastøtte til bedrifter i Sørfold

Sørfold kommune har fått tildelt kr. 1.100.000,- til næringsfondet for å støtte lokale bedrifter i forbindelse med Covid-19. Tilskuddet tildeles etter søknad, opplyser Sørfold kommune.  Tildelingskriteriene er satt av Kommunal- og moderniseringsdepartementet.... Les mer »
lege

Koronakrise i Sørfold

Mye tid og ressurser i kommunen går med til koronaberedskap. Kommunens kriseledelse har møter annenhver dag. I tillegg er det jevnlige møter med Fylkesmannen og mellom kommunene i Salten, opplyser Sørfold kommune.... Les mer »
coronaviruset

Coronaviruset: Sørfold kommune strammer inn

To nye forskrifter om karanteneplikt er vedtatt i Sørfold kommune. Både om hvem som skal i karantene, hva dette innebærer og konsekvenser ved brudd på forskriftene, opplyser kommunen. Kommunen har innført en... Les mer »
coronaviruset

Coronaviruset: Ber helsearbeidere i Sørfold holde seg hjemme

Kommunedirektøren ber ansatte i Sørfold kommunes helse- og omsorgstjeneste (gjelder også renholdere) som har vært i områder med vedvarende snitte holde seg hjemme fra jobb 14 dager etter hjemkomst, opplyser Sørfold kommune. Hvis... Les mer »
up

Vogntog blokkerer E6 i Sørfold

Politiet rapporterer mandag morgen i 10-tiden at på E6 – sør for Kobbskartunnelen i Sørfold – blokkerer et vogntog trafikken. Vogntoget står fast og det er begrenset fremkommelighet. Politiet gjør oppmerksomme på... Les mer »
elg vinter

Meget stor elgfare i Sørfold

På kort tid har det vært mange elgpåkjørsler på E6 gjennom Sørfold. Det er mye elg og stedvis glatt, så senk farten og vær oppmerksom, oppfordrer Sørfold kommune. Næringssjef og viltansvarlig Gerd... Les mer »
kirke

Åpen kirke i Røsvik i Sørfold

Det kan være fint å komme inn i kirken for å snakke om ulike ting man bærer på. Røsvik kirke er åpen tirsdag 21. januar kl. 10.00 – 13.00 og tredje tirsdag... Les mer »
skole universitet

Yrkesorientering for 10. klasse i Sørfold

Tirsdag 14. januar samles 10. klassinger fra hele kommunen. Lokal yrkesorientering på Rådhuset for 10. klasse har vært gjennomført i en årrekke, opplyser Sørfold kommune. – Hensikten med dagen er å informere... Les mer »
grønt punkt

Nordlendinger vant 200 000 på å skylle og brette kartong!

Totalt 11 heldige vinnere i Narvik, Bodø, Vågan, Vefsn, Mosjøen, Sørfold, Hadsel, Vestvågøy og Sortland delte på 200 000 kroner fra Returkartonglotteriet 2019.  – Hvert kvartal trekker vi på landsbasis ut 30... Les mer »
orientering

Vadalen eller Vaddalen i Sørfold?

Kartverket har reist navnesak for å fastsette skrivemåte for naturnavnet «Vadalen» på Strøksnes, som planlegges brukt som del av adressenavn, opplyser Sørfold. Det er Statens Kartverk som har vedtaksrett for naturnavn. Før... Les mer »