hd mc

LESERINNLEGG: Når motorsykkelen kommer ut av garasjen

MC-sesongen er i full gang, og motorsyklister over hele landet bytter ut bilen eller bare gleder seg over å komme ut på veien. Av: Morten Stordalen, Stortingsrepresentant, FrP. Jeg er selv en... Les mer »
hd motorsykkel

Nå er det høy risiko for å skade seg på motorsykkel

Rustne kjøreferdigheter er årsak til mange alvorlige MC-ulykker på våren. – Ta et oppfriskningskurs, oppfordrer skadeforebygger. Sesongen for motorsyklister er i gang og det har allerede vært flere alvorlige MC-ulykker. To MC-førere omkom... Les mer »
hd mc

Motorsykkelsesongen er i gang: – Slik blir det en trygg start

Våren er årets beste tid for motorsyklister, men det er også den farligste. – Det gjelder å ikke ta sjanser og huske på at man er rusten etter flere måneder uten å... Les mer »
politi

Trafikkulykke på Mo i Rana – To personer skadet

Det har vært en trafikkulykke mellom en bil og en motorsykkel i sentrum på Mo i Rana i 8-tiden mandag, melder Nordland politidistrikt. En sjåfør blir henta av helikopter, og fløyet til... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

MC-fører skadet i trafikkulykke i Mosjøen

Politiet fikk en melding om en trafikkulykke der en MC skal ha veltet under kjøring i Havnegata i Mosjøen 14-tiden lørdag. Fører fremstår som lettere skadd. Politi og ambulanse rykket ut til... Les mer »
hd mc

Kraftig økning i hardt skadde på motorsykkel

De siste fem årene har hardt skadde på motorsykkel i sommermånedene økt med 50 prosent. – Vi følger utviklingen for MC-ulykker, og er bekymret for at vi har en kraftig økning for... Les mer »
hd mc

25 prosent økning i MC-dødsfall i fjor

Mens 2020 hadde historisk lave dødstall på norske veier økte antallet omkomne på MC med 25 prosent. Nå starter motorsykkelsesongen. – Det er viktig å passe godt på i blindsonen nå, spesielt når... Les mer »
scooter bodø

Nå kan du ha ekstra fjernlys på moped og MC

– God sikt og synlighet er svært viktig for trafikksikkerheten. Særlig gjelder dette for moped- og motorsykkelførere, som en spesielt sårbar trafikantgruppe. Derfor åpner vi nå for ettermontering av ekstra fjernlys på... Les mer »
politi

16-åring råkjørte i Fauske – Tatt av politiet

Politiet melder at en 16-åring skal ha kjørt på bakhjulet med en lett MC i Fauske mandag i 11 tiden. Føreren av den lette MCen, en mann på 16 år, anmeldes og... Les mer »
mc

Fire omkom i trafikken i juli

Hittil i år har 54 personer mistet livet i trafikken mot 55 personer i samme periode i fjor. I juli i fjor omkom det ti personer. – Juli har historisk sett vært... Les mer »