elkjøp

Elkjøp og Virke ba Statsministeren kutte momsen på reparasjoner

Oppfordringen til Statsminister Jonas Gahr Støre var klar da han besøkte Elkjøps verksted for å lære om reparasjoner og diskutere sirkulærøkonomi. – Elkjøp og handelen er et avgjørende bindeledd mellom myndigheter, produsenter... Les mer »
mat kjøtt

Tips for perfekt grilling i sommer

Sol, sommer og grilling hører sammen, og hva er vel bedre enn å invitere familie og venner på en hyggelig hagefest der man både lager og spiser mat utendørs? Med disse tipsene... Les mer »
elkjøp

Koronakrisen skaper mer teknologisk utenforskap

Hver femte nordmann mangler tilgang til teknologien de trenger, ifølge Elkjøps Teknotrøbbel-undersøkelse. – For mange er teknologi et hinder for inkludering i samfunnet, sier Fredrik Tønnesen, administrerende direktør i Elkjøp Norge. Etter... Les mer »
julegave

Julehandelen er i gang: Her er gavene vi ønsker oss!

Elkjøp er klare for å ta imot kundene sine før jul. Og ifølge elektronikkjeden er ønsket om elektronikk og ny teknologi stort også i år.  Elkjøp-sjef Fredrik Tønnesen forventer en jevn strøm... Les mer »
elkjøp

Rekordresultat for Elkjøp Nordic

Elkjøp Nordic fortsetter å vokse, og økte salgsinntektene med 4 prosent i første halvår 2019/2020. Driftsresultatet runder for første gang en halv milliard kroner. – I en utfordrende tid for detaljhandelen er... Les mer »
elkjøp bodø

Ny rekord for Elkjøp under Black Week!

Under Black Week hadde Elkjøp en vekst totalt på 12,1 prosent sammenlignet med fjoråret. – Det er vi meget godt fornøyde med sier Elkjøp-sjef, Fredrik Tønnesen.  Til tross for at hjemmesiden ikke... Les mer »
elkjøp bodø

Elkjøp tjuvstarter Black Friday

Torsdag 28. november kl. 10.00 går startskuddet for Elkjøps Black Friday, én dag før tiden. Men kun i butikk og for kundemedlemmer. – Black Friday er høytid for oss i Elkjøp, og... Les mer »
elkjøp

Elkjøp har gitt bort 1,7 millioner kroner for å tette det digitale gapet

Mange tar det som en selvfølge å ha tilgang til teknologi i hverdagen. Vi logger oss inn i nettbanken, søker jobb på nett, vippser penger eller bestiller kinobilletter på telefonen. Slik er... Les mer »
elkjøp

Elkjøp innfører 24 timers overvåkning av returmottak

Elkjøp innfører nå overvåkning av returområdene for el-avfall, for å hindre tyveri og miljøkriminalitet. – Løsningen er allerede testet ut og har gitt meget lovende resultater, sier adm. direktør Fredrik Tønnesen i... Les mer »
elkjøp bodø

Elkjøp inviterer Norge til «Teknotrøbbel»-hjelp

I en fersk undersøkelse kommer det frem at 1 av 3 synes det er vanskelig å henge med i den teknologiske utviklingen. Den 24. oktober gjennomfører alle Elkjøp-butikker «Teknotrøbbeldagen» for å gjøre... Les mer »