Norges Curlingforbund

Curling-NM for damer og herrer spilles i helgen

NM i curling for både damer og herrer spilles denne helgen. 16 herrelag er samlet på Oppdal og seks damelag er samlet på Lillehammer. Det spilles om retten til å kalle seg... Les mer »
norges curlingforbund

Magnus og Kristin vant tidenes første verdenscup finale i curling!

Magnus Nedregotten og Kristin Skaslien vant i helgen den første worldcup finalen i historien. Paret kom inn i turneringen som en av favorittene tross et noe skuffende resultat i VM på hjemmebane... Les mer »
Norges curlingforbund

16 curling-lag braker sammen i NM

Til helgen skal de 16 beste norske lagene konkurrere om kongepokalen og NM tittelen for herrer. Turneringen finner sted i Kuleisen, som er Haugesund nyeste idrettsanlegg med både skytebane og firebaners curlinghall.... Les mer »
curling damer

Curling-damene klare for sluttspill i EM

Det norske damelaget er klare for sluttspill i B-gruppen i EM i Tallinn. Med seier i semifinalen har laget kvalifisert seg til neste års A gruppe. Laget har vunnet syv av åtte... Les mer »
em curling 2018

Her er Norges landslag under EM i curling 2018

Både herre- og damelandslaget er på plass i Tallinn, Estland for å delta i årets europamesterskap. I turneringen er totalt 46 lag med fordelt på en A og B gruppe. Herrelaget spiller... Les mer »
curling

Curling World Cup starter i Kina

Onsdag 12. september går startskuddet for den nye Curling World Cup satsingen til det internasjonale curlingforbundet. Verdenscupen går over tre innledende runder som til slutt ender i en storfinale i Beijing, Kina... Les mer »
curling

To norske lag til World Curling Tour i Sveits

I helgen reiser lag Ulsrud og lag Minera Skifer til Baden i Sveits for å konkurrere i årets første World Curling Tour (WCT) turnering. I tillegg til de to norske lagene stiller... Les mer »