Statset 50 kr på oddsen – Vant 650 939 kr!

ishockey

Se for deg at du sitter oppe en kveld. En sportsnatt stappfull av amerikansk sport ligger foran deg. Du føler deg i det litt vågale hjørnet, så du setter opp en oddskupong med tolv ulike kamper. Totaloddsen er over 16 000, og du har bestemt deg for å satse 50 kr. Et skikkelig langskudd, men god underholdning nattestid, tenker du kanskje.

Kampene starter, du følger spent med og resultatene begynner å tikke din vei. Først én scoring, så to. Du ser at du har tilbudet om å ta ut gevinst allerede. Til tross for at det er lenge igjen av flere kamper.

Du slår til, men før pengene blir overført kommer det en ny scoring. Du forsøker igjen, men nok en ny scoring kommer. Summen vokser til 2669 kroner. Du forsøker igjen. Med bare 50 kroner i innsats er det jo en pen fortjeneste. Ny scoring og nytt avslag.

Til slutt roer det seg endelig, og du får cashet ut spillet ditt, til tross for at ikke alle kampene er ferdigspilt enda. Gevinsten nå? 650 929 kr!

Slik var natt til onsdag for en mann i 30-årene fra Østfold. Med 50 kroner i innsats vant han 650 929 kroner på oddsen!

– Det er jo en helt vanvittig historie. Bare se for deg hvilken natt det må ha vært for vinneren, og tenk om det ikke hadde kommet en scoring slik at han hadde fått tilslag på 2669 kroner. Det virket jo som en fin fortjeneste der og da, men er jo lommerusk i forhold til det han endte opp med å vinne. Jeg tipper han er veldig glad for at «cash out»-muligheten har en sikkerhetsmargin når det gjelder scoringer, sier Joakim Ingebrigtsen, pressesjef i Betsson. 

«Cash out» er en funksjon som lar oddsspillerne hente ut gevinst selv om kampen ikke er over. Er man fornøyd med hvor mye man allerede har vunnet og ikke vil risikere å miste gevinsten, kan man altså benytte seg av «cash out» for å få pengene der og da. Det var dette østfoldingen benyttet seg av da han tryllet om 50 kroner til over 650 000 kr.

– «Cash out» er noe veldig mange spillere liker å bruke. Er man fornøyd med gevinsten sin, er det forståelig at man vil sikre den. Jeg tipper det er flere som har opplevd å miste en storgevinst på grunn av en scoring i siste sekund. Det slipper man med «cash out», forklarer Ingebrigtsen.

– I dette tilfellet ville jo kupongen gått inn, så han hadde vunnet selv om han ikke brukte «cash out», men jeg tror ikke han angrer på det. I verste fall kunne han sittet igjen med null, og da er det nok helt greit at gevinsten ikke ble like stor som den kunne blitt. Jeg tror alle ville sagt seg fornøyd med en fortjeneste på over 1,3 millioner prosent, ler Ingebrigtsen.

Oddskupongen hadde totalt 12 valg og totaloddsen ble 16 030. De fleste kampene var i NHL og NBA, med Sportivo Luqueno mot General Daiz fra paraguayansk toppserie i fotball som et hederlig unntak. Ingebrigtsen forteller at en totalodds på over 16 000 gjør kupongen til årets høyeste.

– Det er svært, svært sjeldent at noen vinner med over 16 000 i odds. Det er definitivt årets høyeste odds som går inn, og jeg blir ikke overrasket om det kan være den største i Betssons historie. Det er bare å sende gratulasjoner til Østfold. Dette er en helt utrolig oddsprestasjon, og jeg regner med blir en ekstra flott jul for vinneren i år. Så får vi håpe at han ikke har brukt opp all vinnerlykken for 2020, avslutter pressesjefen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.