Slik får du mer ferie for pengene

novasol

Har du enda ikke bestilt sommerferien? Drømmer du deg bort til sol og varme, men er usikker på hvor og hvordan du skal bo? Disse tipsene hjelper deg å finne drømmeboligen, og samtidig få mer ferie for pengene. 

Sol på kroppen, sand mellom tærne og ingen jobbavtaler i kalenderen. Hvem elsker vel ikke ferie? Likevel kan det være vanskelig å ta en avgjørelse på hvilken type ferie som passer deg og ditt reisefølge best. Ser du for deg en avslappende ferie, uten støy og forstyrrelser? Vil du ha komfort som hjemme, men samtidig oppleve noe nytt? Eller kanskje storfamilien eller vennegjengen ønsker et sted hvor det er plass til alle? I så fall kan en egen feriebolig være den perfekte løsningen for dere.

Som liten var Ida Luke Muggerud og familien på sommerferie i feriehus i Danmark, og nå gleder hun seg over å dele de samme ferieopplevelsene med sine egne barn. 

– Som småbarnsforeldre setter vi spesielt stor pris på å ha alt vi trenger på ett sted. Ved å velge feriehus kan vi selv lage mat vi vet at barna vil like. Til gjengjeld slipper vi overfylte frokostsaler, dyre restaurantbesøk, og barna kan løpe rundt mens mamma og pappa spiser opp middagen sin. Vinn vinn, smiler hun.

I jobben som reiselivsmedarbeider hos Novasol ser hun daglig hvordan feriehusvertene tilrettelegger for sine gjester. 

– Mange feriehus har store hager med boltreplass og lekeapparater. Flere av eierne har selv barn eller barnebarn, og legger nok derfor ekstra godt til rette for barnefamiliene. Dette har vi nytt godt av på egne ferier.

– Personlig har jeg falt for både Kroatia og Danmark på sommerferie med mine barn, sier Muggerud.

– Det beste med å leie en feriebolig er at du kan tilrettelegge for dine egne behov. Du kan for eksempel få et eget svømmebasseng som du slipper å dele med familier du ikke kjenner, sier Pia Buen, daglig leder i Novasol.

Novasol har mer enn 50.000 ferieboliger til utleie i Europa, som alle har blitt kvalitetssikret før de kommer på nett.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.