Sivert Høyem med ny musikk og soloturné

hes

En av landets mest markante stemmer, Sivert Høyem legger ut på sin første soloturné på åtte år. Et par nye låter, har han også med seg!

Etter et par år med eventyrlig suksess, både i- og utenfor Norge med et gjenforent Madrugada, har muligheten nå kommet til å oppleve Sivert Høyem alene, kun akkompagnert av sin egen gitar.

Det er duket for en konsert som er høsten 2020 verdig, med Høyems kraftfulle og melankolske stemme i sentrum, og et par splitter nye låter på programmet.

I høst ventes det nemlig endelig ny musikk fra mannen bak låter som «Prisoner Of The Road», «Moon Landing», «Into The Sea» og Madrugada-klassikeren «Majesty».

Høyem er en artist som i form av sin kraftfulle stemme og fengslende tilstedeværelse på scenen, fanger publikum enten det er alene eller med band. Dette er en unik mulighet til å oppleve ham helt alene, det er nemlig første gang på åtte år at Sivert legger ut på soloturné.

– Å stå alene på scenen igjen er noe jeg har hatt lyst til lenge. Jeg opplever det som noe av det mest inspirerende og utfordrende man kan gjøre som artist — Ingen kvelder er like og nærheten til publikum kan gjøre det til noe helt magisk, forteller Høyem.

Sivert Høyem har gjennom flere tiår opparbeidet seg en posisjon som en av landets mest bunnsolide låtskriver og frontfigurer, både med Madrugada, men også som på egne ben. Ett av mange høydepunkter i solokarrieren kom i 2016, da han inntok amfiteateret Herodeion på Akropolis i Athen. På to utsolgte kvelder, spilte Sivert og bandet hans for tilsammen ti tusen greske fans i det to tusen år gamle amfiteateret.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.