Disse vant 4. runde i NorgesCupen i sykkelcross

norges cykleforbund

Helene Marie Fossesholm, André Eriksson, Jenny Rissveds og Erik Hægstad vant NC 4 Terreng Rundbane, Rye.

I K Junior var det Helene Marie Fossesholm fra Fiskum IL som tok førsteplassen. Hedda Brenningen Bjørklund fra Lillehammer CK ble nummer to, og Alva Casserstedt fra Sverige ble nummer tre.

– I dag var det skikkelig morro. Bare å kjøre på fra starten for å komme seg frem å få en god posisjon. Det hjalp å befare løypa på forhånd for slik at jeg visste hvor det var plass til å kjøre forbi, sier Fossesholm.

I M Junior ble det svensk seier til André Ericsson. Eric Herlitz fra Sverige ble nummer to. Tredjeplassen gikk til Ole Sigurd Rekdahl fra Halden CK.

I K Senior ble det seier til Jenny Rissveds fra Sverige.Caroline Bhoé fra Danmark tok en fin andreplass, mens tredjeplassen gikk til Ann-Dorthe Lisbygd fra Sverige.

I M Senior gikk seiren til Erik Hægstad fra Lillehammer CK, han vant foran danske Jonas Lindgren på andreplass. Martin Emil Siggerud fra Soon CK tok tredjeplassen.

– Det var brutalt, og veldig moro. Jeg åpna hardt og fikk tidlig luke, men ble nervøs etter to og en halv runde da dansken tok meg igjen. Merka jeg var stiv, men han roa ned i bakken så da dro jeg på. og fikk en luke igjen, sier Hægstad.

K Junior 

 1. Helene Marie Fossesholm, Fiskum IL
 2. Hedda Brenningen Bjørklund, Lillehammer CK
 3. Alva Casserstedt, Sverige 

M Junior 

 1. André Eriksson, Sverige 
 2. Ole Sigurd Rekdahl, Halden CK 
 3. Oscar Lind, Sverige

K Senior

 1. Jenny Rissveds, Sverige 
 2. Caroline Bohé, Danmark 
 3. Ann-Dorthe Lisbygd, Danmark

M Senior 

 1. Erik Hægstad, Lillehammer CK 
 2. Jonas Lindberg, Danmark
 3. Martin Emil Siggerud, Soon CK
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.