Siv Jakobsen slipper første del av albumet «Gardening»

playground

Etter å blitt nominert til en Spellemann i kategorien «Indie» med albumet «A Temporary Soothing» (2020), og turnért med José González, The Lumineers og Susanne Sundfør, er Siv Jakobsen endelig klar med nytt materiale. – og det et album i to deler. Første del av «Gardening» – «Gardening, Part 1» – er ute den 2. september.

Siv Jakobsen har på ingen måte ligget på latsiden det siste året. Den siste tiden har man kunne oppleve Siv som support for storheter som José González, The Lumineers og Susanne Sundfør, men litt mer i det skjulte har hun aller mest jobbet intenst med å ferdigstille helt nytt materiale. I april fikk vi første smakebit i form av vakre «Most of the Time», før vi igjen ble servert noe nytt i form av singelen «Birthday» i juni.

Nå står første del av albumet «Gardening» for tur.

Siv har følgende å fortelle om hvordan det ble til:

– Som mange andre artister, brukte jeg pandemien på å skrive og å spille inn et nytt album. Inspirert av det havet av både stillhet og tid som jeg plutselig befant meg i uten at det skjedde noe særlig nytt i livet, begynt jeg å se tilbake på et kapittel i mitt liv som jeg trodde jeg hadde både taklet og lagt bak meg.

«Gardening» er delt i to deler, hvor del to, og dermed albumet i sin helhet, kan forventes tidlig i 2023.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.