Russia House åpnes igjen under Davos i 2020

roscongress

Det årlige World Economic Forum arrangeres i Davos i Sveits fra 20. til 24. januar i 2020. Ledere innen næringsliv og politikk møtes for diskutere de viktigste emnene som opptar menneskeheten på globen.

Russlands sin delegasjons tre viktigste emner er økonomisk utvikling, digital transformering og sosiale prosjekter. Som et ledd i dette åpner deleasjonen sin residens The Russia House i Davos.

– I løpet av årene har Russian House blitt en del av Davos. Lokalet har fått mange positive tilbakemeldinger, og organisasjonsnivået har blitt gjentatte ganger nevnt av faste deltakere i store internasjonale fora og konferanser. Dette er et viktig prosjekt som lar oss vise frem vårt lands gjestfrihet og åpenhet for våre utenlandske partnere og deres forslag som tar sikte på å utvikle vårt samarbeid med representanter for det globale næringslivet så vel som vårt lands handel og økonomiske prosjekter, sier den russiske presidentens rådgiver Anton Kobyakov.

I 2019 tok den russiske residensen i Davos imot over 1.500 gjester fra over 70 land.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.