Rikke Normann legger ut på stuekonsert-turné

hes

Rikke Normann slapp fire knallsterke singler i fjor, og 15. februar lanserer hun endelig det nye albumet sitt, som har fått tittelen «35». I den anledning legger hun ut på en norgesturné av det intime slaget.

Hun har nemlig spurt fans over hele landet om de kunne tenke seg en konsert i sitt eget hjem, og responsen har ikke latt vente på seg.

Over 80 husstander har ønsket seg konsert i stua, og 30. januar starter turneen, som etterhvert vil strekke seg helt til Nord Norge. Rikke gleder seg stort:

– Denne uken starter stuekonsert-turnéen min som for noen måneder siden bare var en ide jeg lekte med oppi hodet. Det er helt sprøtt og føles litt uvirkelig fordi interessen har vært så overveldende! Over 80 husstander rundt om i landet meldte interesse etter en liten Facebookpost om dette, og jeg jobber fortsatt med å booke inn datoer i Nord-Norge.

Responsen og ønske om å spille for flest mulig har resultert i at oppsettet mitt musikalsk må være både flyvennlig og fleksibelt, men også publikumsvennlig ift lyd og antall mennesker. Noen steder er det nemlig over 50 personer påmeldt til stuekonsertene, noe som stiller helt andre krav til lydanlegg enn om jeg skal spille for 10.

– Jeg gleder meg veldig, men er selvfølgelig også ganske spent! Jeg har ikke sovet ordentlig på en uke fordi det kribler sånn i magen, så det har endt opp med at jeg øver hele natten i stedet, røper Rikke.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.