Reitan og Coca-Cola i sponsorsamarbeid om ny energidrikk

coca cola

Reitan og Coca-Cola European Partners i Norge har inngått en avtale om sponsorsamarbeid. Kristoffer Reitan skal fronte Coca-Colas nye energidrikk, Coca-Cola Energy.

Coca-Cola har samarbeid med flere golfklubber rundt om i landet. men dette er derimot første gang selskapet inngår sponsorsamarbeid med en enkeltutøver.

– Kristoffer Reitan er et av de største golftalentene vi har i Norge og vi gleder oss til å være med på laget. Så langt denne sesongen har han vist at han kan være med å kjempe i toppsjiktet på europatouren noe vi synes er utrolig imponerende, sier Jonas Olsson, sponsorsjef i Coca-Cola European Partners Norge.

– Golf er en sport som krever mye om man ønsker å nå opp i verdenstoppen og nettopp målrettet og hardt arbeid er noe vi som selskap vil assosieres med. Vi er sikre på at Kristoffer kommer til å bli en god ambassadør for merkevaren Coca-Cola Energy og ser frem til å være på lag med han frem mot verdenstoppen, fortsetter han.

Reitan er også svært fornøyd med samarbeidet.

– Jeg er veldig stolt av å kunne ha Coca-Cola med i teamet, og av å kunne representere Coca-Cola Energy! I en idrett som golf, der det er veldig viktig å opprettholde ett bra energinivå og konsentrasjon over en lengre periode, mener jeg at Coca Cola Energy er perfekt til å kunne oppnå akkurat dette, forklarer Reitan.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.