Porsgrunds Porselænsfabrik is going international

Porsgrunds Porselænsfabrik

Du trenger ikke lengre være bosatt i Norge for å kjøpe norsk porselen på nett! Porsgrunds Porselænsfabrik lanserer nå internasjonal nettbutikk, og kan sende vakre serviser over hele verden!

– Endelig! Dette er veldig hyggelig for oss, da vi ikke har tall på hvor mange Porsgrund-fans vi har måttet skuffe med at vi hittil ikke har hatt mulighet til å sende produkter til utlandet. Nå kan alle som vil, handle hos oss, uavhengig av hvor i verden de bor, sier en glad markedssjef i Porsgrunds Porselænsfabrik, Sofia Sandblom.

For det er nemlig ikke bare vi nordmenn som interesserer oss for produkter fra den velkjente porselensfabrikken.

– Vi opplever stor interesse fra utenlandske kunder, spesielt fra USA, men også fra land som Sverige, Danmark, Tyskland, Spania, Frankrike, Storbritannia, Argentina og Brasil. Det er også mange nordmenn bosatt i utlandet som kontakter oss, og det føles derfor veldig bra å nå kunne henvise til nye, internasjonale nettsider, forteller Sandblom. 

Porsgrunds Porselænsfabrik ble etablert i Porsgrunn allerede i 1885, og mens 15 personer fremdeles er ansatt i produksjonen i Porsgrunn, holder administrasjonen i dag hus på Billingstad i Asker.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.