Paradise-kollektivet: Norges villeste bofelleskap er tilbake!

paradise hotel

Men Paradise Hotel var ikke helt over! Omtrent rett fra hjemreisen fra Mexico og Gardermoen flytter seks av deltakerne fra årets sesong inn i et bokollektiv midt i Oslo sentrum.

I Paradise-kollektivet blir vi med på innsiden av den nye hverdagen til årets deltakere! De to første episodene er nå tilgjengelig på Viafree.no.

Seks av årets Paradise Hotel-deltakere – Erik, Leo, Julie, Marius, Karoline og Ingrid, flytter inn i en leilighet midt i Oslo sentrum , der livet etter oppholdet i Mexico står på trappene. Her skal det losjeres, krangles, festes, spises og grines sammen i to uker.

I første episode møtes deltakerne igjen for første gang siden Mexico, og gjensynsgleden er stor – i hvert fall hos brorparten. Videre står romfordeling for tur, en affære som ikke går like smertefritt som en skulle tro.

Etter noen få dager skal kollektivet ha intervjurunder med flere kjente fjes som ønsker å flytte inn i kollektivet. Hvem har solgt seg inn godt nok til å få losji i Oslos mest populære bofellesskap? En bunke med BREV og Pandoras eske ble også med på flyet til Norge fra Mexico, og sørger for at det ikke blir ett kjedelig sekund i Paradise-kollektivet.

De to første episodene av Paradise-kollektivet er tilgjengelig på Viafree.no. Ny episode hver tirsdag og onsdag.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.