Norwegian slår flygiganter i antall passasjerer i New York

dreamliner

Norwegian er nå det største europeiske flyselskapet i New York-området med over to millioner passasjerer i 2018. Ingen selskap utenfor USA og Canada frakter flere passasjerer til dette viktige markedet enn Norwegian.

En rapport fra Port Authority i New York og New Jersey viser at 2 004 896 passasjerer fløy med Norwegian til og fra New York-området i 2018; flere passasjerer enn noe annet ikke-nordamerikansk flyselskap. Dermed er Norwegian større enn internasjonale flygiganter som Lufthansa, British Airways og Emirates i New York. Etter Norwegian på listen kommer British Airways og deretter Emirates Airlines. 

– Å være en så tung aktør i et marked der konkurransen er så hard er en stor anerkjennelse av vårt produkt, og viser at kunder på begge sider av Atlanteren setter pris på vår gode service, rimelige billetter og bransjens mest moderne fly, sier konsernsjef Bjørn Kjos. 

Flyplasser som regnes som en del av New York-området er John F. Kennedy Airport, Newark Liberty International, LaGuardia og Stewart International.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.