Nok en god vintersesong: bra booking og gode snøforhold

trysil

Vinteren er kommet til SkiStars destinasjoner. Fra helgen i uke 49 hadde samtlige skianlegg sesongåpnet med gode snøforhold. Forutsetningen for snøproduksjon har vært god, i tillegg er det kommet natursnø.

Bookingsituasjonen i antall objektsnetter er to prosent høyere enn ved tilsvarende tidspunkt i fjor. Over 80 prosent av sesongens losjisalg er allerede bestillt. Størst økning er det i uke 11 til 18.

Nå er den nye gondolheisen og en 6-seters ekspressheis i St. Johann tatt i bruk, sammen med et nytt snøkanon-system i det samme området. En investering på totalt 17 millioner EUR, som innebærer et forbedret skiprodukt for både nybegynnere og avanserte skikjørere.

– Vi ser fortsatt en god etterspørsel etter tomter, leiligheter og ukeandeler på våre destinasjoner. Anleggsarbeidet ved Scandinavian Mountains Airport, som ligger mellom Sälen og Trysil, pågår som planlagt. De første flyene er beregnet å lande innen vintersesongen 2019/20, sier Mats Årjes, konserndirektør i SkiStar.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.