MUSIKKANMELDELSE: Interessant album fra Benjamin Finger

benjamin finger

Multikunstneren (komponist, musiker, DJ, filmprodusent) Benjamin Finger slipper et nytt album 15. februar. Albumet heter «Pleasure Voltage» der Benjamin Finger spiller trio med James Plotkin (USA) og Mia Zabelka (Østerrike).

Albumet «Pleasure Voltage» utgis på Karl Records i Berlin og har to spor på rundt 20 minutter hver. Bodøposten.no har hørt på albumet før utgivelsen.

Albumets første spor er «Hostile Structures» og er det man må kalle både avantgarde og spennende. Her er det stemningsfullt, interessante lyder, bruddstykker av melodier og rytmer, men mest av alt interessant.

Albumets andre spor heter «Kaleidoscopic Nerves». Dette sporet begynner mer harmonisk enn forrige spor, låten er meget behagelig å høre på. De tradisjonelle elementene i musikk ligger skjult bak intelligente lydeffekter som ikke er forstyrrende, men tilfører sporet interessante stemninger. Dette er albumets beste låt. Her er det mye å la seg imponere over.

Det er faktisk spor nummer to som redder albumet. Det blir terningkast 5.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.