MUSIKK: Ultraflex slipper lata «Never Forget My Baby»

hes

Ultraflex slipper enda en strålende poplåt, og kanskje det vakreste sporet fra sitt kommende debutalbum. «Never Forget My Baby» er en melankolsk og samtidig insisterende dansbar klubblåt, som lett faller inn i samme kategori som Robyns udødelige «Dancing On My Own».

– Forestill deg at du kjører i en åpen bil på en tom vei med vind i håret, havet på den ene siden og fjellene på den andre. Uten mål, men med strak retning mot kjærligheten. Det er følelsen man får av å lytte til «Never Forget My Baby», forteller duoen.

Ultraflex består av den norske artisten Farao og Islandske Special-K. På «Never Forget My Baby», veves de to vokalene sammen og formidler den drømmende, sentimentale, og nesten sukkersøte teksten på en uanstrengt og harmonisk måte. 

«Never Forget My Baby» er den tredje singelen den Islandsk/norske superduoen Ultraflex slipper fra sitt selvproduserte debutalbum, Visions of Ultraflex», som ventes 30. oktober.

Låten er som en kremkake bestående av masse sukker, noen dråper Janet Jackson og en hel masse Ultraflex.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.