MUSIKK: St Valentine ute med låta «South of the Border»

hes

Den nye singelen til St Valentine slippes 17. juli, og er allerede listet på NRK P3. St Valentine er navnet på det nye soloprosjektet til Ulrik Denizou Lund, best kjent som den ene halvdelen av Lemaitre.

Debutsingelen «The End Is Bright» kom 26. juni, og nå slippes «South Of The Border», som er en tittel inspirert av en bok fra den verdenskjente forfatteren Haruki Murakami. 

–  Jeg skrev denne med Jerry Folk og Bearson på en impromptu tur vi tok til Mexico i fjor. I korte trekk handler den om å flykte fra problemene sine eller en vanskelig situasjon. En ny setting eller tankesett kan snu helt på en vanskelig situasjon, sier Ulrik Lund.

–  Jeg ble også inspirert av den vakre kulturen og stedet den ble skrevet, og tittelen fra Murakami boken South of the Border, West of the Sun. Fuglelyden i første verset er fra en fugl fra jungelen utenfor huset vårt som vekket oss hver morgen, avslutter han.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.